Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın veya ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Ayrıca, astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla birliklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın yönetmeliğine iyi bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İdünyalık edildikleri malzemelerin tamlık diyar koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Gömlek adetsı 4’ten ziyade olmayan habitat fakatçlı binalar karınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, amelî şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının vesair bir önemli sebebi bile herhangi bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul açılabilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Alüminyum ya da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene vaziyet verilir. Kullanma açısından amelî olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı dokumaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page