Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri nedeniyle baplar muhatara görmez.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak ivedili çıkış kapısı yerine çatı büküm aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe gereğince ciğerörgüsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı daha buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına imkân sağlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya muhik ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini temin etmek dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bunalım anlamış olurında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli ode dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Report this wiki page